nyheder

nyheder

Hvad er en RF-cirkulator?Hvad er en radiofrekvensisolator?

Hvad er en RF-cirkulator?

RF-cirkulatoren er et grentransmissionssystem med ikke-gensidige karakteristika.Ferrit RF-cirkulatoren er sammensat af en Y-formet centerstruktur, som vist på figuren.Den er sammensat af tre grenlinjer symmetrisk fordelt i en vinkel på 120 ° i forhold til hinanden.Når det eksterne magnetfelt er nul, er ferritten ikke magnetiseret, så magnetismen i alle retninger er den samme.Når signalet indlæses fra klemme 1, vil et magnetfelt som vist i det spin-magnetiske karakteristikdiagram blive exciteret på ferritforbindelsen, og signalet vil blive transmitteret til udgang fra klemme 2. På samme måde vil signalindgangen fra klemme 2 være transmitteret til klemme 3, og signalindgangen fra klemme 3 vil blive transmitteret til klemme 1. På grund af sin funktion af signalcyklisk transmission kaldes den en RF-cirkulator.

Typisk brug af en cirkulationspumpe: en fælles antenne til at sende og modtage signaler

RF modstand

Hvad er en radiofrekvensisolator?

En radiofrekvensisolator, også kendt som en ensrettet enhed, er en enhed, der transmitterer elektromagnetiske bølger på en ensrettet måde.Når den elektromagnetiske bølge transmitteres i fremadgående retning, kan den tilføre al strøm til antennen, hvilket forårsager betydelig dæmpning af de reflekterede bølger fra antennen.Denne ensrettede transmissionskarakteristik kan bruges til at isolere virkningen af ​​antenneændringer på signalkilden.Strukturelt set kaldes tilslutning af en belastning til enhver port på cirkulatoren en isolator.

Isolatorer bruges typisk til at beskytte enheder.I RF effektforstærkere i kommunikationsområdet beskytter de hovedsageligt effektforstærkerrøret og er placeret for enden af ​​effektforstærkerrøret.


Indlægstid: Jul-08-2024